Vergoeding Zorgverzekeraars!
Over onze naam en ons logo
De naam en het logo van Dynamiek zijn ontstaan vanuit de gedachte, dat wij als mensen en organisaties met hun medewerkers, vaak genoodzaakt zijn te veranderen. Ze bevinden zich in een bepaalde situatie en moeten stappen ondernemen naar een situatie die nog onbekend, niet omkaderd en dus onzeker is. Na verloop van tijd is het onbekende weer vertrouwd geworden, maar dan dient de volgende verandering zich al weer aan. Kortom: het betreft een voortdurend proces met je eigen ‘IK’ als fundament.

De personen die wij als Dynamiek begeleiden staan midden in zijn of haar vastgelopen veranderingsproces. Men is bezig de bestaande situatie los te laten en de nieuwe te verkennen, totdat hij/zij weer vaste grond onder de voeten voelt. In deze zoektocht kun je het overzicht kwijt raken door bijvoorbeeld onzekerheid, angst , verdriet,…. etc en verdrink je in alle omringende details. Essentiële levensvraagstukken die dan ontstaan zijn: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.

Dynamiek geeft inzicht, waar de basis van het probleem ligt en wat de kernkwaliteiten en valkuilen zijn van het betreffende individu. Deze begeleiding in het veranderingsproces wordt door Dynamiek uitgevoerd op een respectvolle en resultaatgerichte wijze.
2002 - 2020 © Dynamiek | disclaimer

© Mailhouse Rock