Vergoeding Zorgverzekeraars!
Foto's/Video's
Ondernemers centrum De Pelikaan - met ruime parkeermogelijkheden, is gelegen op het industrieterrein Ringbaan-Zuid en gesitueerd recht tegenover het station van Zevenaar. Hier is onze praktijk gevestigd.
Mary van Dijk - Vertelt bij Catherine Keyl over Fantoompijn.
Kleine presentatie over een behandeling bij Dynamiek, waarin we cuptechnieken en naaldtechnieken laten zien.
Recente foto's genomen tijdens opleiding van Richard van Nessen op de universiteit van Beijing onder leiding van Prof. Han Bin.
Het oefenen van Qi Gong vergt veel concentratie en is goed voor lichaam en geest. Hiernaast zien we Richard oefenent met enkele Chinezen in het Taoistisch klooster "de Witte Wolk" in Beijing. Ze vinden het erg leuk als westerlingen mee oefenen.
De beroemde kruiden dokter: Dr Ho uit de Himalaya en een apotheek in China.
De verschillende fylosofische stromingen binnen de Chinese Cultuur, boedhisme, shan boedhisme, taoisme en het Tibetaans boedhisme
Fantastisch voorbeeld van oefeningen met als doel het trainen van innerlijke rust, flexibliliteit, concentratie, ontspanning en geaardheid. Gefilmd door Dynamiek
Een basisprincipe in de Chinese filosofie luidt; flexibiliteit staat voor leven, stijfheid staat voor de dood. Zo lang mogelijk flexibel blijven is het motto. Kijk deze mensen op hoge leeftijd eens!
Dynamiek kan putten uit een aantal standaard workshops. Indien nodig is het ook mogelijk workshops op maat te geven afhankelijk van de doelgroep. In deze presentatie tonen wij u wat momenten uit de workshops ontspannen communiceren in het bedrijfsleven en waarom fantoompijnen?!.
Vetrouwen tussen Dynamiek en cliënt is de basis voor het beoogde resultaat. Een duidelijke uitleg aan de patiënt hoe een behandelplan tot stand komt met het verwachte resultaat en een opgebouwde diepgaande uitleg aan de stagiair zijn voor Dynamiek de basisingrediënten voor vertrouwen en dus voor succes.
Behandeling door Peter Groen
2002 - 2020 © Dynamiek | disclaimer

© Mailhouse Rock